Arbo BAS .nl - Terug naar Home

OPLEIDING EN TRAINING CATEGORIE:

Opleiding en training

Gericht op de ARBO- en veiligheidsaspecten binnen het bedrijf; van het uitdragen van veiligheid door leidinggevenden (voorbeeldgedrag en sturen op veiligheid) tot praktische training arbeidsveiligheid op de werkvloer en VCA opleidingen. Standaard of maatwerk voor uw bedrijfssituatie.

BAS opleiding en advies verzorgt veiligheidsopleidingen en trainingen met deskundige docenten. Deze docenten hebben de nodige veiligheidskundige ervaring, zijn praktijkgericht en ook bijzonder sterk in het overdragen van kennis en vaardigheden.

Bij BAS kunt u terecht voor in-company cursussen en avondopleidingen met inviduele inschrijving. Bij in-company cursussen en trainingen kan de cursusinhoud worden afgestemd op de situatie bij u in het bedrijf. Deze opleidingen kunnen zowel bij u in het bedrijf als op onze cursuslocatie worden gehouden. Bij de avondcursussen en trainingen zijn de deelnemers van meerdere bedrijven afkomstig.

Overzicht opleidingen en trainingen (klik op een categorie om naar de inhoud te gaan):

VCA-opleidingen:
Basisveiligheid VCA
VCA VOL leidinggevenden
VCA VIL intercedenten

Verplaatsen van lasten:
Veilig aanslaan, hijsen en takelen van lasten
Veilig werken met de Heftruck

Werken op hoogte:
Ladders en trappen
Veilig werken met de hoogwerker
Werken op hoogte algemeen

Veiligheidsbewustzijn en veilig gedrag op de werkplek:
Inventarisatie en analyse van arbeidsrisico’s: methoden en technieken
Preventiemedewerker
Veiligheidsbewustwording voor de werkvloer
Sturen en coachen van veilig gedrag

Deze opleidingen worden afgerond met een onafhankelijk examen (VCA SSVV, GORW) of door een (bedrijfs)eigen theorie/praktijk toets. Deelnemers krijgen bij voldoende resultaat een diploma of certificaat van deelname uitgereikt.

Behalve de op deze website vermelde opleidingen, zijn er uiteraard cursussen, trainingen en voorlichtingen naar wens van de opdrachtgever samen te stellen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.


made by Gers.nl